Кабмін має намір опублікувати спецвипуск газети "Урядовій кур'єр" із поясненням процедури видачі державних актів на землю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін має намір опублікувати спецвипуск газети "Урядовій кур'єр" із поясненням процедури видачі державних актів на землю

Нерухомість
539
Кабінет Міністрів має намір опублікувати спеціальний випуск газети "Урядовій кур'єр" із поясненням процедури видачі державних актів на землю.
Відповідне доручення дала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні Державного комітету із земельних ресурсів в Житомирі.
"Ми робимо "Урядовій кур'єр", спеціальний випуск, посиленим накладом. Ви виносите головні питання, які задають люди і органи місцевої самоврядності, і найближчим часом формуємо такий випуск", - сказала Тимошенко, звертаючись до представників територіальних управлінь Держкомзему.
Прем'єр підкреслила, що "Урядовій кур'єр" є єдиною газетою, яку отримують всі керівники місцевих органів влади.
"В цьому спеціальному випуску я просила б, аби звернулися до сільських, селищних, міських голів, аби вони зібрали общини і прямо по цій газеті провели навчання і своїх команд, і людей, і безпосередньо проінформували общину про те, як ми працюємо", - сказала вона.
Тимошенко доручила щоб в цьому випуску були пояснені всі порядки і нововведення уряду із видачі земельних актів.
Як повідомляло агентство, Тимошенко стурбована малою кількістю заяв на здобуття державних актів на землю, отриманих від громадян з серпня.
Раніше Тимошенко заявила про масовий саботаж видачі земельних актів з боку приватних структур, які були усунені від видачі земельних актів, а також з політичних мотивів з боку деяких представників місцевих органів Держкомзему.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас