"Аваль" підписав договір з АКБ "Промсвязьбанк" про підписання банкнотних угод у рублях РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" підписав договір з АКБ "Промсвязьбанк" про підписання банкнотних угод у рублях РФ

Фондовий ринок
68
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» підписав договір з акціонерним комерційним банком «Промсвязьбанк» (м. Москва, РФ) про інкасацію російських рублів.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на заступника начальника управління кореспондентських відносин АППБ «Аваль» Олександра Сєнькіна. "Тепер українські банки зможуть скористатися новою послугою й інкасувати російські рублі через банк «Аваль», — підкреслив О.Сєнькін.
На його думку, насамперед ця послуга буде користуватися попитом серед українських банків, що мають залишки готівки у російських рублях і яким не вигідно самостійно проводити інкасацію цих коштів, оскільки такі операції є рентабельними тільки за умов значних залишків готівки.
АКБ «Промсвязьбанк» (м. Москва, РФ) за розміром активів входить у тридцятку найбільших банків Російської Федерації.
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль», створений у 1992 році, входить у групу найбільших банків України. Серед його акціонерів — ВАТ «Укртелеком» і держпідприємство поштового зв'язку «Укрпошта». Регіональна мережа банку досягає 1200 структурних підрозділів. Розмір чистих активів банку на 1 жовтня п.р. складав 6,6 млрд. грн., статутний фонд — 341,5 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас