Deutsche Bank: Активи хедж-фондів до кінця 2010 року можуть перевищити 2 трлн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank: Активи хедж-фондів до кінця 2010 року можуть перевищити 2 трлн дол

Казна та Політика
284
Активи хедж-фондів можуть перевищити попередній рекорд в $2 трлн. до кінця 2010 року, оскільки двозначний прибуток залучає все більше інвесторів, заявив представник Deutsche Bank AG Баррі Баусано.
"Ми прогнозуємо збільшення інвестицій в 2010 році, а також і після цього. Зростання активів є віддзеркаленням попиту на вищі доходи з боку інституційних інвесторів на тлі низької прибутковості облігацій і результатів, що розчаровують, на фондовому ринку", - уточнив Баусано, виступаючи на щорічній зустрічі менеджерів хедж-фондів з інвесторами в Гонконзі.
Світова індустрія хедж-фондів відновлюється швидше, ніж очікувалося, не дивлячись на спроби американських та європейських регуляторів посилити правила на цьому ринку і очистити його від гравців, що використовують інсайдерську інформацію.
В лютому німецький банк провів опитування серед інвесторів і з'ясував, що 60% з 1 тис. респондентів чекають зниження обсягів активів глобальних хедж-фондів до кінця 2009 року на 11% до 1,33 млрд. Тим часом цей показник вже у вересні з мінімальних березневих значень виріс до $1,53 трлн., згідно з даними Hedge Fund Research Inc.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас