АМКУ порушив справу проти хмельницького виробника марлевих пов'язок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ порушив справу проти хмельницького виробника марлевих пов'язок

Казна та Політика
326
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України почало розгляд справи відносно виробника марлевих пов'язок ТОВ "Хмельницьклегпром", повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова відділення АМКУ Віталій Олуйко у вівторок.
"Дії підприємства, які полягають у встановленні різних цін на марлеві пов'язки, під час складної епідеміологічної ситуації, яка склалася в Хмельницькому, і різкого зростання попиту і дефіциту на вироби медичного призначення, містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем", - зазначив він.
Збір доказів у справі продовжується, додав Олуйко.
Раніше генеральний директор ТОВ "Хмельницьклегпром" Володимир Кулаков заявляв, що продавати одноразові маски за 1 грн. нереально. "Постанова Кабінету міністрів N1154 чітко говорить: "роздрібна ціна маски одноразового використання має бути 1 грн. за штуку, а марлевої маски багаторазового використання - 1,5 грн.". Але такої ціни просто не реально дотримуватися тому, що собівартість виготовлення однієї маски складає 3,23 грн.", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас