Голова Goldman Sachs: Банки роблять "Божу справу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Goldman Sachs: Банки роблять "Божу справу"

Казна та Політика
499
Виконавчий директор банку Goldman Sachs, який привернув широку увагу ЗМІ розмірами бонусів для своїх співробітників, вважає, що банки обслуговують соціальні цілі і роблять "Божу справу".
В інтерв'ю виданню Sunday Times Ллойд Бланкфейн заявив, що великий прибуток і бонуси в банках є ознакою відновлення світової економіки.
"Ми допомагаємо компаніям зростати, збільшуючи їх капітал. Компанії, які зростають, створюють благополуччя. Це, у свою чергу, дозволяє людям працювати, покращуючи свій добробут. У нас є соціальна мета", - підкреслив банкір.
Домінуючий на Уолл-Стріт банк отримав в III кварталі прибуток в $3 млрд. і планує наприкінці поточного року виплатити бонуси більше $20 млрд. з врахуванням довгострокової ефективності роботи співробітників Goldman Sachs.
"Інші не заробили грошей, але як і раніше платять великі бонуси. Деякі банки взагалі зникли. Цікаво, чому?", - запитує Бланкфейн. Він додав, що розуміє обурення людей з приводу дій банкірів. "Я знаю, що якщо розкрию собі вени, то люди лише радітимуть", - зазначив голова Goldman Sachs.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас