Міністр ЖКГ: Особливих проблем з початком опалювального сезону немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр ЖКГ: Особливих проблем з початком опалювального сезону немає

Казна та Політика
173
Міністр ЖКГ Олексій Кучеренко провів селекторну нараду з питань проходження опалювального сезону і виплати заборгованості по заробітній платі підприємствами житлово-комунальної сфери. Про це повідомили в прес-службі відомства.
Як відзначив міністр, особливих проблем з початком опалювального сезону не спостерігається, проте є труднощі з розрахунками регіонів за спожитий газ. Аутсайдерами в цьому питанні названі Дніпропетровська, Донецька, Запорізька і Луганська області, міста Одеса і Ужгород. Для них це характерно вже не перший рік.
О.Кучеренко звернув увагу Державної житлово-комунальної інспекції на факти безконтрольної установки в квартирах індивідуального опалення. Це відбувається в Тернополі, Ужгороді, Нікополі, Луцьку й інших населених пунктах, де органи місцевої влади надають дозволи без відповідних проектів. Міністр попросив Генеральну прокуратуру України взяти це питання на контроль.
Кажучи про заборгованість з заробітної плати, міністр відзначив, що високі темпи її зростання спостерігаються на підприємствах, що підпорядковані муніципалітетам. Значна заборгованість по зарплаті утворилася в Луганській, Харківській, Донецькій, Житомирській і Кіровоградській областях, містах Одесі та Києві.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас