Курс - на Forester! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс - на Forester!

688
Компанія "Субару Україна" встановлює нові ціни на всі модифікації Subaru Forester та фіксує їх у гривні по курсу 7.5 грн
З 2-го листопада стати власником базового варіанту Subaru Forester з 2-літровим 150-сильним двигуном та механічною КПП можна за 210 450 грн. За цю суму покупець отримує добре обладнаний SUV, в базову комплектацію якого входять електросклопідйомники, електро регулювання дзеркал з підігрівом, клімат-контроль та аудіосистема з CD-програвачем. Впевнено почувати себе у будь-яких ситуаціях дозволяє система утримання автомобіля на схилі Hill Start Assist.
Ціни на Forester с 2,5-літровым атмосферним двигуном стартують з 245 250 грн. 172-сильний двигун працює у поєднанні з автоматичною КПП, що забезпечує автомобілю достойну динаміку та комфорт. Завдяки круїз-контролю найдовші подорожі стають необтяжливими, а якісна аудіосистема з CD-чейнджером на 6 дисків зробить подорож приємнішою. Стильні 17-дюймові диски, як і ксенонові фари, також входять в базову комплектацію моделі.
На вершині ряду Subaru Forester стоїть модифікація з 2,5-літровим турбодвигуном за 255 000 грн. 230-сильний опозитний турбодвигун у 2008 році отримав престижну нагороду "Двигун року", що свідчить про його високі споживчі якості. Потужний двигун та 5-ступенева автоматична КПП Sportshift роблять Subaru Forester одним з найбільш динамічних і потужних SUV у класі.
Нагадуємо, що Forester можна придбати у кредит в рамках програми Subaru Finance на наступних умовах: початковий внесок - від 30% вартості автомобіля. Строк кредитування - до 7 років. Відсоткова ставка від 0%, валюта кредиту – гривня. Subaru Finance пропонує страховку "КАСКО" за 5,2% від вартості авто.
Пропозиція діє на авто 2008 року випуску у всій дилерській мережі "Субару Україна". Кількість акційних машин на складі обмежена.
За матеріалами:
Subaru Ukraine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас