ПФ вибрав 23 банки для виплати пенсій в 2010 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФ вибрав 23 банки для виплати пенсій в 2010

Казна та Політика
929
Пенсійний фонд вибрав 23 банки для виплати пенсій і грошової допомоги в 2010 році. Про це йдеться в повідомленні ПФ.
До числа вибраних Пенсійним фондом банків увійшли: Плюс Банк, Партнер-банк, банк "Київ", Укрбізнесбанк, "Камбіо", Южкомбанк, "Демарк", Морський транспортний банк, Автокразбанк, БТА Банк, "Кредит-Дніпро", "Столичний", "Банк Кіпру", Укргазпромбанк, Піреус Банк МКБ, Volksbank, Альфа-банк (Україна), банк "Львів", Перший інвестиційний банк, Брокбізнесбанк, Укргазбанк, банк "Капітал", Акцент-банк.
Планується, що до кінця 2009 року буде завершена процедура укладення відповідних договорів з даними банками, при цьому термін дії таких договорів - до 1 січня 2011 року.
Крім того, ПФ вирішив укласти на період до 1 липня 2010 року договір з Universal Bank про виплату через структурні підрозділи даного банку пенсій і грошової допомоги.
ПФ також вирішив достроково розірвати договори про виплату пенсій і грошової допомоги з Трансбанком, Банком регіонального розвитку, банком "Столиця" і банком Східно-Європейським.
Всі вищезгадані рішення ПФ прийняв 23 жовтня.
Як повідомлялося, у вересні ПФ оголосив про проведення конкурсу з відбору банків, через які здійснюватиметься виплата пенсій і грошової допомоги за згодою одержувачів.
ПФ періодично проводить конкурси з відбору банків, за підсумками яких підписує договори про обслуговування виплат пенсії і грошової допомоги на певний рік.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас