Уряди Словаччини, Польщі, Угорщини та Румунії направили до України гуманітарну допомогу для запобігання розповсюдженню епідемії грипу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряди Словаччини, Польщі, Угорщини та Румунії направили до України гуманітарну допомогу для запобігання розповсюдженню епідемії грипу

537
Уряди Словаччини, Польщі, Угорщини та Румунії направили до України гуманітарну допомогу для запобігання розповсюдженню епідемії грипу. Такі наслідки звернення голови МЗС України Петра Порошенка до сусідніх держав щодо надання Україні надзвичайної гуманітарної допомоги, повідомляє прес-служба МЗС України.
Зокрема, уряд Словаччини направляє до нашої країни 200 тис. марлевих медичних масок, що становить половину власного резерву держави. Влада Угорщини висловила готовність відправити в Україну вантаж, що містить 10 тис. доз вакцин для проведення профілактичного щеплення від вірусної інфекції, яка поширюється українською територією.
З Польщі до Львова відправлено першу партію вантажу з гуманітарною допомогою, що містить респіратори, маски, лікарський засіб "Таміфлю", комбінезони та спеціальні окуляри. Крім того, Польща висловила готовність здійснити на безкоштовній основі 50 тестів для визначення типу вірусу, який поширюється в Україні.
З Румунії в Україну прибуде партія медичних масок.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас