У Черновецького "сплавили" ще одну частину Андріївського узвозу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Черновецького "сплавили" ще одну частину Андріївського узвозу

3769
Київська міська рада віддала компанії "Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С.", з якою підписана угода про партнерство, ділянку землі на Андріївському спуску, 15, біля Замку Річарда в оренду на 50 років. Відповідний проект рішення підтримали на засіданні сесії Київради 9 жовтня 67 з 97 присутніх в залі депутатів.
В рішенні наголошується, що угоду про співпрацю Київрада і "Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С." було підписано 6 грудня 2001 року і вона передбачала проведення робіт з реставрації та використання пам'ятки архітектури (Замку Річарда) і подальше його обслуговування і експлуатацію як майнового комплексу з об'єктами соціальної інфраструктури.
В зауваженнях начальника ГУ земельних ресурсів Юрія Кулаковського до підготовленого проекту рішення наголошується, що питання довідведення землі компанії "Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С." має бути погоджене з постійною комісією Київради з питань культури і туризму.
Керівник вказаної комісії Київради Олександр Бригінець в інтерв'ю УНІАН сказав, що направив відповідні запити відносно того, яка є необхідність довідведення земельної ділянки, і відносно того, навіщо конкретно це необхідно. Але на момент ухвалення рішення на засіданні сесії так і не отримав відповідь.
Крім того, О.Бригінець виразив сумніви відносно доцільності ухвалення цього останнього рішення Київради виходячи з того, що з 2001 року із Замком Річарда жодних змін на краще не сталося, жодні роботи компанією "Транзнешнл Рісорз, Л.Л.С." не проводилися, він як стояв занедбаним, таким на сьогодні і залишається.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас