В "Укрпромбанку" з 2 листопада будуть зупинені виплати фізособам у зв'язку з передачею зобов'язань "Родовід Банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрпромбанку" з 2 листопада будуть зупинені виплати фізособам у зв'язку з передачею зобов'язань "Родовід Банку"

Кредит&Депозит
1438
В "Укрпромбанку" з 2 листопада будуть зупинені виплати фізособам у зв'язку з передачею зобов'язань "Родовід Банку", повідомляє прес-служба банку.
За інформацією прес-служби, вирішено перевести зобов'язання із вкладів фізичних осіб в державний банк, про що було підписано загальну постанову Кабінету міністрів України і Національного банку України від 07.10.09 №1133.
На виконання вищезазначеної постанови в "Укрпромбанку" зафіксований сумарний розмір зобов'язань перед фізособами, готується передача цих зобов'язань до державного банку ("Родовід Банк") в повному обсязі, незалежно від розміру вкладу.
інформацію відносно виплат депозитів фізичним особам буде надано найближчим часом шляхом розміщення оголошень на території філій і відділень "Укрпромбанку".
"Укрпромбанк" зареєстрований в 1989 р. і входить до першої групи банків за рейтингом НБУ.
Нагадаємо, 7 жовтня ц.р. прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що "Укрпромбанк" буде ліквідований. Пізніше Кабмін прийняв рішення про переведення депозитів вкладників "Укрпромбанка" до "Родовід Банку".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас