У 2010 році в Києві відкриється офіційне кладовище для тварин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2010 році в Києві відкриється офіційне кладовище для тварин

200
У 2010 році в Києві відкриється муніципальне кладовище для тварин на вулиці Пуховській. Зараз воно готове на 80%, залишилося добудувати приміщення під дві печі кремацій.
"На сьогоднішній день залишилося добудувати 20% кладовища. Необхідно близько 13 млн. грн., на 2010 рік фінансування під це закладене. Взагалі-то кладовище планували відкрити цього року, але з врахуванням кризи виникли більш кричущі питання. А для того, щоб киянам хоч якось допомогти в питанні поховання своїх тварин, ми в Київському крематорії виділили окремий цех, де проводимо дві-три кремації тварин на місяць", - розповів в.о. начальника главку з ритуальних послуг Михайло Кутіщев.
Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні", біля існуючих стихійних поховань на Лісовому масиві і Русанівці розмістять інформаційні стенди з пропозиціями протягом року провести перепоховання.
Вартість послуг визначатиметься окремо. Передбачається ввести пакети послуг для різних категорій населення.
"Орієнтуватися ми будемо на європейські ціни, але зробимо тарифи лояльнішими. Наприклад, пенсіонерові відправити улюбленця в останню путь обійдеться в 300-400 грн. Сюди увійдуть виїзд за померлою твариною, кремація, урна, нанесення тексту на урну і ящик за її розміром", - додав Кутіщев.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас