Саркозі допоможе фермерам на 1,65 млрд. євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саркозі допоможе фермерам на 1,65 млрд. євро

Аграрний ринок
159
Президент Франції Ніколя Саркозі оголосив про намір направити 1,65 млрд. євро французьким фермерам в рамках програми підтримки галузі в умовах низьких споживчих цін.
Згідно із планом, який Саркозі називає "безпрецедентним", фермери зможуть розраховувати на 1 млрд. євро у вигляді кредитів, що субсидуються, і 650 млн. євро у вигляді послаблень з податків на землю і електроенергію, а також соціальні збори. Французький президент упевнений, що нові заходи не суперечать правилам ЄС, котрі регулюють порядок надання держдопомоги і субсидій.
Також Саркозі залучив Європейську Комісію до розробки пропозицій зі сприяння фермерам, що виявилися на межі банкрутства через різке падіння цін на молочні продукти. Франція довго намагалася оскаржити довгострокові плани Єврокомісії з поступової відміни квот на молочну продукцію, які дозволяли підтримувати певний рівень цін на молочну продукцію.
Видання зазначає, що зараз Саркозі як ніколи потребує подібних популярних заходів. Президент Франції вимушений терпіти критику з боку власних прибічників з приводу реформи муніципальних податків, що може негативно позначитися на результатах регіональних виборів, що відбудуться наступного року регіональних виборів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас