Легендарний шпигунський готель у Лондоні відремонтований і відкритий знов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легендарний шпигунський готель у Лондоні відремонтований і відкритий знов

Нерухомість
240
В Лондоні знову відкрився для відвідувачів готель, тісно пов'язаний з історією британських розвідслужб. Готель Royal Horseguards, що відновив роботу після скрупульозної реставрації, розташований на березі Темзи.
Потайні входи, розсувні книжкові полиці й інші класичні шпигунські атрибути стали частиною інтер'єру цього чотиризіркового готелю. Зокрема, це пов'язано з тим, що четвертий поверх Royal Horseguards став штаб-квартирою секретної розвідслужби Великобританії під час Першої світової війни.
За чутками, з винного погреба ресторану готелю секретний підземний хід веде в будівлю Міністерства оборони Об’єднаного Королівства, відзначає британська The Times. За даними видання, на п'ятому поверсі готелю розташовувалося посольство СРСР, а на шостому - диппредставництво США.
Крім цього, через своє історичне минуле ця будівля стала місцем зйомок "Осьминожки" - 13-го фільму про Джеймса Бонда - в 1983 році. В цей час будівля ще не була готелем - вона було перетворена на готель тільки в 1986 році, повідомляє The New York Times.
Сьогодні Royal Horseguards готовий зустріти шанувальників фільму про шпигунів зі всіма зручностями, серед яких можна відзначити док-станції для зарядки і синхронізації iPod і Wi-Fi у всіх номерах. У листопаді цього року ніч у двомісному номері обійдеться не менше 209 фунтів стерлінгів (347 доларів), резюмує газета.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас