Обама: малий бізнес має стати рушійною силою відновлення економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: малий бізнес має стати рушійною силою відновлення економіки

Казна та Політика
191
Президент США Барак Обама назвав малий бізнес "рушійною силою" американської економіки. Багато хто ще бореться за кредити, які їм потрібні для продовження діяльності, додав він.
В своєму щотижневому радіозверненні Обама заявив, що державні банки, підтримувані коштами платників податків в економічну кризу, зараз мають бути готові кредитувати малий бізнес.
Саме час для цих банків виконувати свої обов'язки, щоб сприяти відновленню, сказав Обама. Ми маємо намір зробити всі необхідні кроки, щоб переконати банки виконувати свої прямі обов'язки, підкреслив президент.
На цьому тижні президент США оголосив про заходи з відкриття кредитів для малого бізнесу, таких як вливання капіталу в місцеві банки для видачі ними кредитів. Обама попросив Конгрес підвищити ліміти на кредити для малого бізнесу (Small Business Administration) з $2 млн. до $5 млн., а також до $5,5 млн. для виробників.
Мета тут одна - надати кредит там, де його найбільше потребують: бізнесу, який підтримує сім'ї, співтовариства, і створити робочі місця, які зміцнюють нашу економіку, заявив Обама.
Президент попросив міністра фінансів Тімоті Гейтнера провести конференцію регуляторів, лідерів Конгресу кредиторів і підприємців, щоб зробити додаткові кроки з відновлення кредитного потоку для малого бізнесу, який має намір розвиватися.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас