Британські банки напишуть заповіти до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські банки напишуть заповіти до кінця року

Казна та Політика
803
Кілька британських банків до кінця року напишуть "прижиттєві заповіти", які в разі банкрутства будуть використані для їх ліквідації, заявило Управління з фінансового регулювання і нагляду ( FSA ), що контролює діяльність лондонського Ситі, повідомляє Times.
Регулятор заявив, що це є пілотним проектом, який згодом буде поширений на всі банки. FSA є прибічником "прижиттєвих заповітів" на відміну від Банку Англії, який вважає, що банки слід дробити для того, аби вони не ставали дуже великими і не банкрутіли.
В меморандумі, опублікованому в дискусійному порядку в четвер, FSA попередило, що якщо фінансова установа не зможе підготувати прижиттєвий заповіт, це може призвести до "реструктуризації деяких компонентів групи".
FSA також піддало критиці банківські бонуси, що значно підвищилися в порівнянні з минулим роком. "Пріоритетом використання високих прибутків інвестиційних банків повинні стати підвищення рівня капіталів, а не підтримка надлишкових преміальних виплат", - зазначається в меморандумі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас