Ринок столичного житла оживає! 1-ша черга житлового комплексу "Паркове "Мiсто" введена в експлуатацію! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок столичного житла оживає! 1-ша черга житлового комплексу "Паркове "Мiсто" введена в експлуатацію!

Нерухомість
9633
На сьогоднішній день в Києві не багато місць, де всі складові настільки продумані, щоб запропонувати покупцеві нову якість життя за прийнятну ціну. З цієї точки зору найбільш вдалою пропозицією є жилой комплекс "Паркове місто" розташований в Подільському районі столиці по вул. Вишгородській, 45.
Перша черга комплексу, а це 8 будинків, 590 квартир, було введено в експлуатацію у вересні 2009 року! Це дозволяє нашим покупцям придбати нову якісну нерухомість, без ризику бути втягнутими в довгобуд або "заморожене" будівництво. Адже вже в найближчі два тижні, в придбаній квартирі Ви можете починати ремонт і зустріти Новий Рік вже в новому будинку!
Відмітною особливістю комплексу на тлі більшості столичних новобудов є його унікальна концепція "місто в місті", що припускає повний спектр інфраструктури, а також стратегія девелопера, згідно якої сервісні об'єкти зводяться паралельно з будівництвом житлової частини. Це дозволяє новоселам відразу після заселення користуватися тими благами, які часто в наших реаліях доводиться чекати ще декілька років після переїзду.
У "Парковому місті" все продумано до дрібниць. Сприятлива екологічна обстановка, віддаленість комплексу від промислових об'єктів поєднується із зручною транспортною розв'язкою, що дозволяє за 15-20 хвилин безперешкодно дістатися до центру і витратити не більше 15 хвилин на дорогу до заповідних лісів Пущі-Водиці. Ставши щасливим жителем "Паркового міста", вже сьогодні можна гуляти і дихати свіжим повітрям в реконструйованому ландшафтному парку "Крістерова гора" площею 4 га, відомому своїми віковими деревами колекційних порід і каскадом чистісіньких озер, в яких живуть лебеді. Щодня захоплення малюків викликає найбільший в Подільському районі дитячий майданчик. Для любителів активних видів спорту вже відкрито футбольне поле, баскетбольний майданчик, тенісні корти і відкритий майданчик силових тренажерів. Взимку жителі комплексу зможуть запрошувати гостей на просторий льодовий каток, який буде залитий на місці тенісних кортів. А під Новий Рік, буде встановлена одна з найкрасивіших Новорічних ялинок Києва! Ці хвилини стануть незабутніми для Вас і Ваших друзів! Адже не дивлячись на зиму за вікном, можна чудово проводити час на свіжому повітрі.
В недалекому майбутньому в "Парковому місті" очікується відкриття фитнес-центра з критим басейном. Також, у міру зведення комплексу, загальною площею 451 тис. кв. м, до послуг мешканців відкриються магазини, аптеки, відділення банків, хімчистки, діагностичний центр і клініка "сімейний доктор", салони краси, SPA-центр, масажний салон, банний комплекс, кінотеатр, міжнародна школа раннього розвитку і дитячий сад. Не залишиться без уваги і супер-актульна сьогодні автомобільна тема. У комплексі передбачений сучасний багаторівневий підземний паркінг і відкриті гостьові стоянки, загальною місткістю 2500 машиномісць. А шиномонтаж, СТО і прокат авто дозволять економить безцінний час на обслуговуванні вірного "залізного коня".
Великий вибір квартир сучасних планувань (їх більше 50-ти!), продумане, таке, що відповідає новітнім вимогам зонування житлового простору, просторі тераси дозволять вибрати саме ту квартиру, про яку Ви давно мрієте. А якщо Вам сьогодні не дістає всієї суми - ми готові запропонувати Вам можливість придбання вподобаної Вам квартири у розстрочку, строком на 3 роки!
Автономні системи життєзабезпечення, підігріву води, опалювання забезпечать додатковий комфорт і упевненість в тому, що у Вашому будинку завжди буде тепло і затишно. Професійна служба охорони забезпечить високий рівень безпеки. Але основною перевагою "Паркового міста" можна назвати те, що живлячи в мегаполісі, Ви отримуєте комфорт і екологію заміського життя в комплексі зі всіма благами сучасної інфраструктури "під рукою"!
Житловий Комплекс "Паркове Мiсто"
Працюємо без вихідних!
Київ. вул. Вишгородська, 45 т. (044) 503 65 33
За матеріалами:
ТОВ Канзас
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас