У Херсонській філії АКБ "Укрсоцбанк" відбулася зустріч з делегацією SIDA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Херсонській філії АКБ "Укрсоцбанк" відбулася зустріч з делегацією SIDA

Фондовий ринок
86
У жовтні 2002 року в Херсоні побувала делегація Шведського управління з міжнародного розвитку (SIDA), очолювана Андерсом Хедлундом, главою департаменту Центральної і Східної Європи, і Ельзой Хастад, регіональним менеджером департаменту. Ціль візиту - ознайомитися з результатами роботи Проекту Розвитку Агробізнесу в Україні Міжнародної фінансової корпорації, що от уже півтора року діє в Херсонській області. У цілому, Проект розрахований на три роки і здійснюється при частковій фінансовій підтримці SIDA.
У ході візиту відбулася зустріч членів делегації з Іваном Нагорним, керуючим Херсонською обласною філією АКБ "Укрсоцбанк", одним з партнерів Проекту.
Шведська делегація була проінформована про плідне співробітництво "Укрсоцбанка" і Проекту, що реалізується по багатьом напрямкам: проводяться семінари і тренінги для фермерів і співробітників банку, здійснюється спільна розробка стратегії роботи із сільськогосподарськими позичальниками. У результаті, кількість позик і кредитів, виданих за останній рік, збільшилося в 66 разів. Завдяки цьому удалося створити більш 700 нових робочих місць і знизити відсоток по кредитах з 45 до 25%. Надалі планується наступне:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас