Половина росіян назвали нерухомість кращим об'єктом інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Половина росіян назвали нерухомість кращим об'єктом інвестицій

Нерухомість
312
Майже половина жителів Росії вважають нерухомість найкращим об'єктом інвестицій - майже половина з них (47 відсотків) за наявності вільних грошей вклали б їх в нерухоме майно: будинок, квартиру або дачу. Про це свідчать дані всеросійського опитування, проведеного у вересні 2009 року дослідницькою компанією "Ромір".
29 відсотків росіян вважали б за краще зберігати свої заощадження в банках у вигляді вкладів, 6 відсотків купили б деяку кількість акцій, а 19 відсотків нікуди не стали б вкладати свої вільні кошти.
Опитування в регіонах продемонструвало, що нерухомість як об'єкт інвестицій найбільше цікавлять мешканців Уралу і Сибіру: у першому випадку її вибрали 67 відсотків мешканців регіону, в другому - 54 відсотки. Найменше прихильників вкладень в нерухомість виявилося в Поволжі - 34 відсотки. Аналіз вікових вибірок показав, що інвестиції в нерухомість більшою мірою приваблюють росіян віком від 25 до 34 років (56 відсотків).
Дослідники відзначають, що найактивнішими прихильниками вкладень в нерухомість є мешканці міст чисельністю від 100 до 500 тисяч, тоді як серед жителів мегаполісів (з населенням більше одного мільйона людей) і крупних міст (від 500 тисяч осіб до одного мільйона) людей з такою точкою зору дещо менше (40 і 41 відсоток відповідно). Серед жителів сільської місцевості охочих інвестувати в будинки і квартири тільки 31 відсоток.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас