"Укрпромбанк" оприлюднив списки боржників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпромбанк" оприлюднив списки боржників

Кредит&Депозит
7707
"Укрпромбанк", навздогін банку "Надра" оприлюднив на своєму сайті списки фізичних і юридичних осіб, які мають протерміновану заборгованість з кредитів.
Банк оприлюднив список боржників, посилаючись на указ президента Віктора Ющенка, в якому він доручив НБУ надати перелік недобросовісних позичальників, - фізичних і юридичних осіб банку "Надра" і "Укрпромбанку".
"У випадку сплати такими позичальниками заборгованості банку, вони будуть виключені зі списку", - зазначається в повідомленні. Окрім того, для таких позичальників буде обмежений виїзд за межі України шляхом надання прикордонній службі України відповідної інформації.
За даними Асоціації українських банків, на початок вересня заборгованість юридичних осіб перед "Укрпромбанком" складала 2,8 мільярда гривень, фізичних осіб - 2,95 мільярда гривень.
На відміну від банку "Надра", який опублікував імена своїх фізичних осіб разом з адресами відділень, де бралися кредити та ідентифікаційними номерами, "Укрпромбанк" обмежився лише переліком імен боржників в алфавітному порядку. Таким чином "Укрпромбанк" розраховує уникнути звинувачень в порушенні банківської таємниці.
Банк "Надра" заявляв про намір передати списки недобросовісних позичальників до СБУ і ГПУ.
7 жовтня Юлія Тимошенко заявила, що всі депозити "Укрпромбанка" передадуть в "Родовід-банк".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас