КМУ надасть кредит Украгролізингу для закупівлі сільгосптехніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМУ надасть кредит Украгролізингу для закупівлі сільгосптехніки

Кредит&Депозит
128
Кабінет міністрів України погодився з пропозицією Мінагрополітки виділити національній акціонерній компанії “Украгролізинг” під державні гарантії кредит в сумі, яка не перевищує 1,3 млрд. грн.
Про це йдеться в постанові КМУ від 14 жовтня 2009 р. №1090, опублікованій на урядовому сайті.
Як повідомляється в постанові, кредит компанії видається для реалізації інвестиційних проектів, пов'язаних із закупівлею сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва, яка використовується для виробництва сільськогосподарської продукції за сучасними ресурсозберігаючими технологіями, з метою її подальшої передачі сільгосптоваровиробникам на умовах фінансового лізингу. Процентні ставки за кредитом виплачуватимуться за рахунок коштів стабілізаційного фонду.
Крім того, затверджується порядок використання в 2009 р. коштів стабфонду для виплати Украгролізингом процентної ставки по кредитах.
Також Мінагрополітики й Міністерству фінансів доручено передбачити кошти для виплати відсотків по кредитах у межах граничних витрат, які визначаються під час складання проекту Державного бюджету України на відповідний рік.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас