Міжнародна юридична компанія INTEGRITES закінчила проект оновлення корпоративного стилю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародна юридична компанія INTEGRITES закінчила проект оновлення корпоративного стилю

789
8 жовтня 2009 р. Київ. Міжнародна юридична компанія INTEGRITES провела урочистий прийом, присвячений презентації свого оновленого корпоративного стилю. У заході взяли участь понад чотирьохсот представників ділових та дипломатичних кіл країн СНД та Європи.
За останні кілька років INTEGRITES увійшла до числа лідерів ринку юридичних послуг в Україні і СНД, займаючи провідні позиції в сфері Trade Finance. Компанія розширила географію своєї діяльності в Білорусії, Казахстані, Молдові та Російській Федерації, а також відкрила представництво в Лондоні (Великобританія). На черзі - відкриття нового офісу в Нью-Йорку. Компанія створює нові департаменти і практики, суттєво розширює лінійку продуктів та послуг, підвищуючи їх якість.
Це спричинило необхідність уніфікувати корпоративні стандарти ведення бізнесу, системи менеджменту, бізнес культури, зовнішніх і внутрішніх комунікацій. INTEGRITES якісно переросла свій попередній імідж. У зв'язку з цим виникла необхідність в оновленні її корпоративного стилю, який би відповідав її нинішньому статусу, а також цілям і завданням, які вона ставить перед собою.
Оновлений імідж компанії тепер більше відповідає її місії і баченню. Він став більш енергійним, динамічним і сфокусованим. Новий логотип несе в собі ще більше енергії, і ця енергія рухає всіма корпоративними процесами – внутрішніми і зовнішніми.
Коментуючи особливості проекту оновлення корпоративного стилю та іміджу, керуючий партнер Вячеслав Корчев відзначив, що компанія не ставила перед собою завдання збільшити кількість клієнтів в результаті рестайлінга.
Своїм новим іміджем INTEGRITES демонструє, що вона змінилися саме заради своїх партнерів та клієнтів. "Ми завжди будемо поруч з нашими клієнтами, коли ми їм потрібні, де б вони не знаходилися", - підкреслив він.
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас