Бонуси лондонських банкірів можуть зрости цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бонуси лондонських банкірів можуть зрости цього року

Казна та Політика
180
Близько 80% співробітників лондонської індустрії фінансових послуг розраховують на те, що їхні бонуси зростуть, або принаймні відповідатимуть торішнім преміальним виплатам, йдеться в доповіді Morgan McKinley.
Рекрутингове агентство провело опитування, згідно з яким близько 40% топ-менеджерів отримають бонуси аналогічні 2008 року, а 39% опитаних заявили, що їхні преміальні збільшаться. Близько 60% респондентів чекають преміальних у розмірі 25% від їхнього базового окладу.
Виплата бонусів працівникам фінансової сфери перебуває під посиленим наглядом після того, як лідери країн G-20 домовилися про граничні компенсації в цьому секторі. До числа країн, що підписали відповідну угоду, входить і Великобританія. "Більше чверті опитаних фахівців заявили, що їхні роботодавці вже провели реструктуризацію компенсаційних пакетів, або планують такі кроки", - заявив керуючий директор Morgan McKinley Ендрю Еванс.
Базова заробітна плата більшості опитаних в процесі цього дослідження склала від 35 тис. фунтів стерлінгів ($55,1 тис.) до 80 тис. фунтів на рік. Минулого місяця річні оклади лондонських банкірів у середньому зросли на 3% до 52.142 фунтів. За цей же період кількість нових робочих місць в столичній індустрії фінансових послуг скоротилася в порівнянні з попереднім місяцем на 8%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас