"Правекс-Банк" планує збільшити мережу філій і відділень до 300 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-Банк" планує збільшити мережу філій і відділень до 300

Фондовий ринок
93
До кінця поточного року АКБ «Правекс-Банк» планує ввести в експлуатацію ще 75 безбалансових відділень. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на Голову Правління Олену Логошняк. На сьогоднішній день у всіх регіонах України нараховується 225 філій і відділень банку.
«Зараз ми ведемо масштабні підготовчі роботи з відкриття нових безбалансових відділень, - коментує Олена Логошняк. - Таким чином, ми сподіваємося, що до 2003 року кількість наших філій і відділень збільшиться до 300. Крім того, до кінця цього року ми плануємо позначити свою присутність, тобто почати підготовку по відкриттю відділень, в усіх без винятку районних центрах України. Наш банк вибрав одним зі стратегічних напрямків розвитку розширення мережі безбалансових відділень, у кожному з яких працює зовсім не велика кількість людей. Проте, такі мінібанки здійснюють усі банківські операції і максимально наближені до споживачів банківських послуг. Уже зараз ми бачимо реальні і дуже позитивні результати реалізації цієї стратегії».
На даний момент найбільша кількість відділень «Правекс-Банку» відкрито в Києві і Київській області, у Харківській, Дніпропетровській, Сумській, Вінницькій і Івано-Франківській областях.
ДОВІДКА
«Правекс-Банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 25 тис. юридичних і більш 300 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 220 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. Фінансовий прибуток банку в минулому році склав 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас