Експерти: Ринок єврооблігацій буде відігравати оголошені умови реструктуризації євробондів "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Ринок єврооблігацій буде відігравати оголошені умови реструктуризації євробондів "Нафтогазу"

Енергетика
233
Ринок єврооблігацій на цьому тижні буде відігравати оголошені умови реструктуризації євробондів НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться в тижневому огляді ринку єврооблігацій, підготованому експертами інвестиційної групи "Сократ".
"Ми очікуємо подальшого підвищення кредитно-дефолтних свопів і доходностей за суверенними і квазісуверенними євробондами. Наступною важливою новиною, що буде впливати на ринок до кінця листопада, стануть підсумки переговорів уряду з місією МВФ, що приїжджає в Україну вже в середині жовтня. У випадку затримок із четвертим траншем кредиту, подальше зростання доходностей виглядає як найбільш імовірний сценарій", - підкреслюється в огляді.
При цьому експерти нагадали, що минулого тижня котирування кредитно-дефолтних свопів за п'ятирічними суверенними українськими євробондами виросли з 1200 до 1240 пунктів. "Незважаючи на стабілізацію валютного ринку, інвестори гостро відреагували на реструктуризацію євробондів Нафтогазу, що й продовжує залишатися головною причиною зростання свопів", - вважають вони.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас