Банк "Надра": Списки недобросовісних позичальників будуть передані в СБУ і ГПУ 12 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра": Списки недобросовісних позичальників будуть передані в СБУ і ГПУ 12 жовтня

Кредит&Депозит
1410
Списки недобросовісних позичальників будуть передані в СБУ і ГПУ 12 жовтня, повідомляє прес-служба банку "Надра".
"На виконання указу Президента України № 813/2009 "Про заходи по забезпеченню відновлення стабільності в банківській системі" з 9 жовтня в банку "Надра" організована наступна схема роботи. На рівні Центрального офісу і регіональних управлінь створені робочі групи у складі фахівців банку "Надра" і представників Національного банку України. Завдання робочих груп - досягнення компромісу щодо погашення простроченої заборгованості недобросовісними позичальниками", - повідомляється в заяві прес-служби.
Впродовж п'яти днів банк планує провести переговори з недобросовісними позичальниками - фізичними особами, загальна заборгованість яких складає 1,5 млрд грн, представниками малого і середнього бізнесу, сума заборгованості яких складає 658 млн грн, і клієнтами корпоративного бізнесу, заборгованість яких складає 6,4 млрд грн.
Станом на 9 жовтня в цілому по банку було проведено з позичальниками більше 400 зустрічей. 10% від загальної кількості запланованих зустрічей з недобросовісними позичальниками не відбулися, оскільки клієнти відмовилися брати участь в переговорах з робочою групою. У зв'язку з цим, банк сьогодні сформує списки з цими позичальниками для передачі їх в понеділок (12 жовтня) в СБУ і Генеральну прокуратуру, повідомляє прес-служба.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас