Для росіян робота в лізінгу те саме, що рабство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для росіян робота в лізінгу те саме, що рабство

317
"Мало того що ти в наймі, так ти ще й у лізінгу - жах..." - таку думку про умови роботи на умовах лізингу персоналу поділяє 44% росіян. Дані надав Дослідницький центр порталу SuperJob.ru.
Лізінг - це умови роботи, за яких рекрутингове агентство укладає трудовий договір із працівником від свого імені, а потім направляє його в будь-якукомпанію на відносно тривалий строк. Лізінговий договір згодні укласти лише 35% росіян, більша частина з них середнього й старшого віку й стикались із втратою місця. Такі люди готові йти практично на будь-які компроміси із роботодавцем: "Я вже згодний на що завгодно, аби тільки робота була!"- вважають вони.
Робота в підряді або за трудовим договором теж не на гарному рахунку в росіян, але ставлення до такого виду найму набагато краще, ніж до лізінгу. При цьому, терміновому договору довіряє більшість росіян (64%), звичайно, за умови нормальної оплати праці: "Людині однаково необхідно раз в 3-5 років змінювати місце роботи".
Працювати за цивільно-правовим договором (договором підряду) готові 58% росіян, в основному, через можливість працювати за сумісництвом: "На таких умовах мені доводилося працювати, Це зараз популярно". А не довіряє "разовим" роботодавцям 25% росіян: "Якщо гроші вперед, те погоджуся, а інакше обдурять".
Судячи з результатів опитування, в умовах кризи росіяни готові миритися з деякою нестабільністю роботи й іти на компроміс із роботодавцями.
Всеросійське опитування 3000 економічно активних жителів Росії було проведено 16-17 вересня 2009 року Дослідницьким центром порталу Superjob.ru на замовлення газети "Відомості".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас