Точка зору: Український ринок акцій продовжив висхідний рух — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Український ринок акцій продовжив висхідний рух

Фондовий ринок
226
Український ринок акцій, сповнений оптимізму і підтримуваний динамікою світових фондових майданчиків, продовжив сьогодні висхідний рух. Про це сказав старший брокер торгівельного відділу ЗАТ "Альтана Капітал" Олексій Рєпін.
За його словами, індекс Української біржі з моменту відкриття досяг позначки 1460 пунктів, решту часу торгівля проходила акуратно в межах даного рівня. І лише рішення ЄЦБ залишити облікову ставку без зміни, і коментарі Ж.-К.Тріше про те, що поточний рівень ставок є відповідним, виступили як чинники, що заохочують дії покупців, підкреслив брокер.
О.Рєпін відзначив також, що статистика американського безробіття виявилася помітно кращою від прогнозів, що збурило активність і на українських фондових майданчиках. Пробивши 1465 пунктів, індекс УБ продовжив свій висхідний рух, закріпившись на рівні 1480 пунктів, сказав брокер. За його інформацією, найбільший попит сьогодні мали акції "Мотор Січ" і Єнакіївського метзаводу, по яких було поміщено максимальну кількість операцій.
Суттєве зростання було зафіксоване і по акціях "Стіролу" (+11,96%), додав О.Рєпін. На думку брокера, "купувати вже за поточними рівнями зараз достатньо небезпечно". Зараз вірогідність продовження зростання ринку і корекції приблизно однакова, пояснив він.
Як відзначив О.Рєпін, наступного тижня продовжиться період звітності американських компаній за 3-й квартал. Свої фінрезультати тепер опублікують банки й фінансові організації, повідомив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас