Київрада вирішила посилити контроль над якістю пального на АЗС міста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада вирішила посилити контроль над якістю пального на АЗС міста

Енергетика
346
Київська міська рада вирішила посилити контроль над якістю пального, що реалізується на автозаправних станціях Києва. Таке рішення Київрада прийняла на сесії.
Київрада доручила Головному управлінню з питань захисту прав споживачів спільно з правоохоронними й іншими контролюючими органами проводити планові та позапланові перевірки АЗС, залучаючи до участі в них засоби масової інформації.
Про результати перевірок Київрада вирішила інформувати городян через комунальні ЗМІ.
Також управління має здійснювати відбір зразків пального для проведення лабораторних досліджень і активізувати застосування всіх передбачених законодавством заходів щодо притягнення до відповідальності суб'єктів господарювання, котрі реалізують неякісне пальне.
На думку Київради, необхідність прийняття рішення про посилення контролю над якістю пального викликана випадками виявлення кустарного виробництва й реалізації підробленого пального, наслідком якого є пошкодження автомобілів городян, а також негативно впливає на навколишнє середовище і здоров'я людей.
Як повідомлялося, в травні київське міське відділення Антимонопольного комітету рекомендувало компаніям, що здійснюють роздрібну торгівлю світлими нафтопродуктами в Києві, припинити необґрунтоване підвищення цін на нафтопродукти.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас