Найкращий показник за два роки: Україна збільшила видобуток газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращий показник за два роки: Україна збільшила видобуток газу

Енергетика
202
Найкращий показник за два роки: Україна збільшила видобуток газу
Найкращий показник за два роки: Україна збільшила видобуток газу
У січні-березні 2024 року порівняно із аналогічним періодом 2023-го Група «Нафтогаз» збільшила видобуток газу на 12%.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Зазначається, що АТ «Укргазвидобування», що є частиною Групи «Нафтогаз», у першому кварталі цього року перевиконало наявний план та досягло найвищого видобутку за відповідний період впродовж останніх двох років.
«Нашій команді цьогоріч у першому кварталі вдалось збільшити видобуток майже на 12% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це результат запуску нових продуктивних свердловин, а також ефективної роботи зі старим фондом. Наша ціль — зберегти цю тенденцію та вийти на зростання видобутку також за результатами року», — зауважив очільник Групи «Нафтогаз» Олексій Чернишов.
Він додав, що традиційно найвищі показники видобутку блакитного палива на сході країни, однак на заході та у центральних областях також перевиконали наявний план.
Повідомляється, що компанія продовжує розвивати власний видобуток, впроваджуючи сучасні технології та інженерні рішення.
«Кожне газопромислове управління Укргазвидобування, попри обстріли, а подекуди й відсутність електропостачання, виконує планові показники з видобутку газу на цей рік. Водночас є ризики, ми розуміємо, що можливі обстріли. Однак компанія робитиме все можливе, аби й надалі забезпечувати потреби країни», — підкреслив керівник «Укргазвидобування» Олег Толмачев.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас