Названо найкраще місто для бізнесу в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкраще місто для бізнесу в Європі

Казна та Політика
522
Столиця Великобританії в 20-й раз поспіль зайняла перше місце в списку найкращих міст для ведення бізнесу в Європі, йдеться в повідомленні британської ради з торгівлі та інвестицій UK Trade and Investment.
Лондон знову став лідером в опитуванні 500 керівників провідних європейських компаній, проведеному в рамках проекту European Cities Monitor 2009. Опитування проводився за трьома основними критеріями - доступу до ринків, цінності кадрів і доступності (цифрової та фізичної). У всіх трьох номінаціях британська столиця лідирувала з великим відривом. Найближчим "переслідувачем" Лондона став його одвічний суперник Париж.
Раніше в цьому році Світовий банк у своїй доповіді "Ведення бізнесу в 2010 році" також поставив Лондон на перше місце в Європі й на п'яте в світі.
За даними UK Trade and Investment, у Великобританії щодня з'являються в середньому по п'ять нових представництв зарубіжних компаній.
В Лондоні розміщуються як європейські штаб-квартири крупних міжнародних бізнес-гігантів, таких як японський виробник фототехніки Canon або американська корпорація з випуску газованих напоїв Coca-Cola, так і безліч міжнародних представництв дрібніших компаній, серед яких все більше азіатських.
"Зі слабшанням глобальної рецесії Лондон знов зміцнює свої позиції бізнес-центру для компаній, які хочуть розширювати свою діяльність у Європі. Це не лише європейський фінансовий центр, а й колиска талантів для креативних галузей та інформаційних технологій", - відзначив британський міністр торгівлі, інвестицій і малого бізнесу лорд Девіс.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас