З початку року мережа банкоматів Укрексімбанку зросла майже у 2,5 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року мережа банкоматів Укрексімбанку зросла майже у 2,5 рази

Фондовий ринок
109
На сьогоднішній день кількість банкоматів, встановлених ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” для видачі готівкових коштів за платіжними картками міжнародних платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., досягла 115. У поточному році значне зростання мережі банкоматів банку відбулося, насамперед, за програмою інституційного розвитку банку, яка передбачає поставку та закупівлю сучасного банківського обладнання. За цей період Укрексімбанком встановлено 65 банкоматів. Ще 5 банкоматів Укрексімбанку буде встановлено найближчим часом.
На сьогоднішній день мережа банкоматів Укрексімбанку охоплює майже усі обласні центри та великі міста України. Найбільша їх кількість встановлена у Києві, де налічується 30 банкоматів.
Розширення банкоматної мережі є частиною стратегії Укрексімбанку щодо якісного забезпечення карткових послуг, що надаються банком, та спрямоване, насамперед, на забезпечення потреб у готівкових коштах клієнтів-держателів "зарплатних" платіжних карток Укрексімбанку. Банкомати Укрексімбанку розташовані у зручних місцях та мають переважно цілодобовий розклад роботи. Виробником банкоматів, які встановлює Укрексімбанк, є всесвітньовідома компанія Wincor/Nixdorf GmbH&Co (Німеччина).
До кінця поточного року банк планує закупити ще одну партію банкоматів.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні. Станом на 01.10.2002 Укрексімбанк емітував більше 90 000 міжнародних платіжних карток.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас