Від стратегії до прибутку. 20 жовтня в Києві відбудеться форум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від стратегії до прибутку. 20 жовтня в Києві відбудеться форум

224
За січень-серпень 2009 р. об'єм роздрібного товарообігу підприємств впав на 20,5%, в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року. Про це свідчать дані Держкомстату України.
У недавно опублікованому звіті IDC стверджується, що рівень продажів комп'ютерів в поштучному численні скоротився більш ніж на 19%, порівняно з аналогічним періодом 2008 року.
За даними компанії GFK Ukraine, в порівнянні з другим кварталом 2008 р. продажі малої побутової техніки зменшилися на 27%, а крупної побутової техніки – на 36%.
Головною ознакою настання осені для бізнесу повинне бути не листя, що зовсім пожовтіло, на деревах, а початок високого сезону продажів. Того самого сезону, коли 4 місяці (з жовтня по січень) часто приносять великі об'єми продажів, чим інші 8 місяців.
Є привід замислитися, чому продажі не повернулися на попередній рівень? Насправді все просто – продажами в Україні системно займається 5% компаній. А система продажів, яка узгоджена із стратегією, має клієнто-рієнтірований підхід і працює - достатньо унікальний факт.
Всім відомо, що до успішного продажу приводить добре розроблена стратегія. 20 жовтня в Києві відбудеться форум "Стратегія і продажі: технології, які приносять прибуток сьогодні". В рамках заходу будуть продемонстровані найбільш успішні приклади побудови системи продажів, на основі вже реалізованих проектів.
Сьомий навик високоефективних людей, описаний Стівеном Р.Кови, звучить так: "точи пилу". Цей навик закликає регулярно, послідовно, найрозумнішим і збалансованим способом будувати і розвивати системи. Цей навик працює, і є основним принципом в підході до побудови системи продажів.
До участі у форумі запрошені власники, комерційні директори, директори з розвитку, керівники департаментів продажів. Для зареєстрованих учасників ВХІД ВІЛЬНИЙ.
Форуми ІНТАЛЄВ – це майданчик для професіоналів, де Ви зможете поділитися досвідом з колегами, отримати рекомендації фахівців і рішення для реалізації Ваших завдань!
Для цільової аудиторії вхід на захід ВІЛЬНИЙ, необхідна попередня реєстрація (запрошення з "ІНТАЛЄВ" буде вислано додатково).
Генеральний інформаційний партнер - Інформаційне агентство ЛIГАБiзнесIнформ
Діловий інтернет-партнер - FINANCE.UA
Головний інформаційний партнер – інформаційний портал CRM.com.ua
Тренінговий партнер – TRN.com.ua
Інформаційні партнери: Тижневик "Фокус", Head Hunter, журнали "Генеральний директор", "Довідник Економіста", "Управлінський облік і бюджетування", "Управління компанією", CRM-Jam.com.
Зареєструватися на участь в бізнес-заході і отримати докладну інформацію можна в департаменті по роботі з клієнтами ГК "ІНТАЛЄВ": http://www.intalev.ua/
- або по багатоканальному телефону: +38 (044) 207-39-59
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас