Washington Post Co і Los Angeles Times розривають 47-річну співпрацю в новинному бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Washington Post Co і Los Angeles Times розривають 47-річну співпрацю в новинному бізнесі

112
Washington Post Co з 1 січня 2009 року не продовжуватиме 47-річну співпрацю з Los Angeles Times у сфері інформації. Про це пишуть іноземні ЗМІ.
Союз, клієнтами якого були понад 600 організацій, розпався. Власник Los Angeles Times компанія Tribune Company об'єднає зусилля з іншим газетним видавцем - компанією McClatchy Company, - і далі надаватиме матеріали понад 1200 клієнтам по всьому світу через цей альянс. А Washington Post, що спочатку стверджував, що працюватиме самостійно, тепер розпочне широку взаємодію з американською інформаційною компанією Bloomberg. Вони планують створити глобальну новинну мережу. На думку Маркуса Браучлі, редактора Post, це буде амбітніший проект Post, ніж співпраця з лос-анджелеською газетою: «для нас це 300 тис. читачів, більшості яких раніше ми не мали» - заявив він.
Глави The Times і The Post заявили про спільне рішення розірвати партнерство, хоча й не конкретизували причин такого рішення. Голова Washington Post Co Буасфоє Джонс лише натякнув, що розвиток Інтернету зробив свій внесок. «Оскільки новинний бізнес і відділи новин розвиваються, наші шляхи розійшлися, - сказав Джонс. - Ми зрозуміли, що саме зараз час іти різними дорогами».
Служба новин The Times-Post була створена в 1962 році головним редактором The Los Angeles Times Отісом Чендлером і власником The Washington Post Філіпом Грехемом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас