Оцінка Газпрому і E.ON: Попит на російський газ в Європі у вересні вирівнюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оцінка Газпрому і E.ON: Попит на російський газ в Європі у вересні вирівнюється

Енергетика
201
Голови "Газпрому" і німецького концерну E.ON Ruhrgas відзначають вирівнювання попиту на російський газ у Європі у вересні.
Як повідомила прес-служба "Газпрому" за підсумками робочої зустрічі голови правління концерну Олексія Міллера і голови E.ON Ruhrgas AG Бернхарда Ройтерсберга, "на зустрічі було відзначено, що, за оперативними даними вересня, попит на російський газ вирівнюється".
За даними управлінської звітності "Газпрому", постачання російського газу в Німеччину почали падати з III кварталу минулого року - тоді вони знизилися в порівнянні з III кварталом 2007 року на 19%. В IV кварталі 2008 року падіння продажів склало 36%, в I кварталі 2009 року постачання впали на 50%, в II - на 63%.
Крім того, повідомляє прес-служба "Газпрому", під час зустрічі сторони розглянули перспективи розвитку російсько-німецького співробітництва в газовій галузі. Зокрема, учасники зустрічі високо оцінили хід реалізації домовленостей, досягнутих відповідно до угоди про обмін активами між "Газпромом" і E.ON Ruhrgas, а також підкреслили важливість своєчасного будівництва Nord Stream.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас