Скорочення бюджету може залишити Естонію без "Євробачення" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скорочення бюджету може залишити Естонію без "Євробачення"

138
Скорочення бюджету естонської телерадіомовної корпорації (ERR) загрожує змінами в програмі, у тому числі відмовою від пісенного конкурсу "Євробачення", пише Postimees.
ERR повинна скоротити видатки на 7%, або на 28 млн крон. За словами голови правління ERR Маргуса Аллікмаа, це означає внесення змін до програми та можливе скорочення зарплати співробітників.
"Участь в "Євробаченні" поки під сумнівом, - сказав Аллікмаа. - У нас є багато складних варіантів, як проковтнути або переварити ці 28 млн. Кожному в першу чергу згадується "Євробачення", цю тему ніяк не обійти. Особисто я вважаю, що відмова від участі в "Євробаченні" - найпростіше рішення".
"Я розумію, що інтерес телеглядачів до "Євробачення" великий, це підтверджують постійно зростаючі цифри числа глядачів, - продовжив Аллікмаа. - Але з іншого боку, якщо один раз пропустити "Євробачення", то нічого не станеться. У період економічного спаду доводиться від чогось відмовлятися, і відмова від "Євробачення" - найбезпечніше і безболісне рішення, яке завдає найменший збиток змісту програми".
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас