У США зростає заборгованість по кредитах серед малих підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США зростає заборгованість по кредитах серед малих підприємств

Кредит&Депозит
252
Кількість прострочень по платежах серед американських підприємств малого й середнього бізнесу по позиках, за лізинг і за кредитні лінії, що використовуються для фінансування інвестицій в основний капітал і обладнання, виросло в серпні, йдеться в доповіді PayNet Inc.
Обсяг помірних прострочень (близько 30 днів) збільшився в серпні до 4,4% з 4,36% в липні цього року. Обсяг прострочень у 90 днів і більше за звітний період скоротився з 1,52% до 1,51%. Проте найсерйозніші затримки платежів у 180 днів і більше збільшилися до 0,81%, тоді як у червні такі прострочення складали 0,78%.
"Відновлення економіки на даний час стосується лише крупних корпорацій і фондового ринку, але до малих і середніх компаній цей процес ще не дійшов", - упевнений президент і засновник PayNet Біл Фелан, чия компанія надає інструменти для оцінки ризиків кредитним організаціям.
В окремому зауваженні компанії сказано, що індекс кредитування малого бізнесу, який зростав у червні й липні цього року, в серпні впав на 20% в середньорічному вирахуванні. Глава PayNet відзначив, що поки що дуже рано називати це трендом, але "це неприємно", оскільки є "найважливішою складовою" такого показника, як ВВП.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас