У Росії, Франції та Італії гроші не вважають головним джерелом стресу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії, Франції та Італії гроші не вважають головним джерелом стресу

192
Росія очолила список із трьох країн, де найменше людей піддаються стресу через гроші. Там таких набралося тільки 15%.
Під час опитування "Яка головна причина Вашого стресу?", проведеного журналом "Рідерз Дайджест" в 16 державах, 150 учасникам від кожної країни пропонувалося вибрати з декількох можливих відповідей, серед яких "гроші", "сім'я", "здоров'я" і "обстановка у світі", повідомляє CNN.
Згідно з даними опитування, за Росією ідуть Франція (18%) і Італія (19%). На думку більшості опитаних у цих трьох країнах, головною причиною для стресу є сім'я.
Однак з'ясувалося, що в більшості опитуваних країн саме гроші найчастіше ввергають людей у стан стресу, відтісняючи такі, здавалося б, важливі фактори, як сім'я і здоров'я.
Лідером серед "зациклених" на грошах виявилася Малайзія – 58% опитаних, друге місце поділили між собою Китай і Сингапур – 55% і на третьому місці США з 48%.
Іншою найпопулярнішою відповіддю на поставлене перед учасниками запитання виявилася "обстановка у світі". Саме так відповіли 47% чоловіків і 32% жінок у Німеччині, 38% чоловіків і 32% жінок у Бразилії.
Організатори опитування з'ясували, що в деяких країнах думка чоловіків і жінок щодо цього питання сильно відрізнялася. В Індії проблемою світової обстановки стурбовано 41% жінок і тільки 19% чоловіків.
В Іспанії ж більшість жінок хвилює питання сім'ї, у той час як представники сильної статі в цій країні стурбовані обстановкою у світі.
Італія виявилася єдиною країною, де чоловіків найбільше хвилюють не гроші, не сім'я, а їх власне здоров'я.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас