Виробництво золота в Росії за 8 місяців зросло на 18,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробництво золота в Росії за 8 місяців зросло на 18,5%

Банківські метали
165
Виробництво золота в РФ у січні-серпні 2009 року збільшилося на 18,5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 126,4 тонн, сказано в повідомленні Союзу золотопромисловців Росії.
Приріст видобутку золота за 8 місяців в порівнянні з тим самим періодом минулого року забезпечили в основному Чукотський АО, Амурська і Іркутська області, Камчатський край - за рахунок збільшення видобутку на родовищах: Купол (розробляє канадська Kinross, її підприємство ЗАТ "Чукотська ГГК") і Каральвєєм (належить групі Льва Лєваєва, ВАТ "Рудник Каральвєєм") - на Чукотці, Піонер (Peter Hambro, ВАТ "Покровський рудник") і Березитове (High River Gold, ТОВ "Березитовий рудник") - в Амурській області, на Агинському родовищі (ЗАТ "Камголд") - на Камчатці, а також на розсипних родовищах Іркутської області.
В серпні 2009 року в порівнянні з тим же місяцем минулого року видобуток золота зріс на 1390,6 кг. Приріст отриманий за рахунок видобутку рудного золота, оскільки видобуток з розсипів у серпні відповідає рівню серпня минулого року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас