Боголюбов: Ніякої змови між претендентами на ОПЗ не було — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боголюбов: Ніякої змови між претендентами на ОПЗ не було

626
Співвласник "ПриватБанку" Геннадій Боголюбов стверджує, що змови між претендентами на придбання Одеського припортового заводу не було.
Зокрема, за його словами, "змови, в якій звинувачують учасників, не було. Якби вона була, то який сенс було піднімати стартову ціну з 4 млрд до 5-ти?" "Якщо, - додав Г.Боголюбов, - згідно з оголошенням ФДМ, вартість заводу 8-9 млрд, то чому стартову ціну поставили 4 млрд?"
На думку Г.Боголюбова, "в цьому є якась інтрига і, по-моєму, вона пов'язана з бажанням продати завод комусь, хто не виграв. А наша компанія ("Нортіма") була небажаним покупцем". "Зараз розробляється стратегія подальших дій. Яких конкретно, я сказати не можу, але якісь суперечки будуть", - сказав Г.Боголюбов.
Так само бізнесмен висловив своє здивування діями прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, яка була головним ініціатором продажу заводу, а вчора несподівано стала його головним противником.
"Для мене дуже багато незрозумілого в цьому процесі. Я вважав, що великим прихильником продажу заводу є уряд в особі Тимошенко, а противниками - Президент і вся опозиція. Тому тиск, який було вчинено Кабінетом міністрів для того, щоб конкурс був проведений, був безпрецедентним. Вони старанно ігнорували всі судові рішення, пов'язані зі скасуванням конкурсу, тільки щоб провести його за будь-яку ціну", - відзначив Г.Боголюбов.
"Конкурс відбувся, потім його скасували, і в інформації про те, чому його скасували, є багато суперечностей", - сказав Г.Боголюбов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас