НБУ допускає виведення тимчасової адміністрації з Родовід Банку до 15 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ допускає виведення тимчасової адміністрації з Родовід Банку до 15 жовтня

582
Національний банк допускає виведення тимчасової адміністрації з Родовід Банку, що входить до групи великих, до 15 жовтня.
Про це Українським Новинам повідомив представник НБУ.
"З Родовід Банку плануємо вивести адміністрацію до 15 жовтня. Там залишилися деякі моменти, які буде вирішено в найближчі дні", - сказав він.
При цьому представник НБУ також зазначив, що регулятор розглядає можливість вивести тимчасову адміністрацію ще з трьох банків, однак відмовився назвати їх.
"До кінця року, може, виведемо ще з трьох банків. Я не хочу називати ці банки, щоб нічого не зірвалося з інвесторами", - додав банкір.
Разом з тим, він охарактеризував ситуацію в банках з тимчасовими адміністраціями як задовільну.
Як повідомляло агентство, 15 вересня Нацбанк продовжив мораторій на задоволення вимог кредиторів Родовід Банку, крім зобов'язань банку за договорами банківських вкладів (депозитів), договорами банківських рахунків, а також за зобов'язаннями щодо переведення коштів у межах лімітів, встановлених тимчасовим адміністратором банку і погоджених Нацбанком.
Мораторій було продовжено з 16 вересня до 15 жовтня на час вирішення питання про переведення вкладів фізосіб із Укрпромбанку в Родовід Банк.
99,97% акцій публічного акціонерного товариства "Родовід Банк" належить державі внаслідок рекапіталізації фінустанови.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас