Фондові ринки Азії зростають у вівторок слідом за технологічними і нафтокомпаніями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондові ринки Азії зростають у вівторок слідом за технологічними і нафтокомпаніями

Фондовий ринок
88
Фондові ринки Азії зростають у вівторок слідом за нафтовими і високотехнологічними компаніями, інвестори вважають, що падіння до двотижневого мінімуму було надмірним, повідомляє агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific додав 0,4%, до 116,42 пункту. З березневого мінімуму показник підскочив на 65% на очікуваннях, що широкомасштабні заходи стимулювання допоможуть пожвавити світову економіку.
За попередні 3 сесії показник опустився на 2,4%.
Японський Nikkei 225 додав 0,7%, незважаючи на повідомлення статбюро країни про те, що темпи падіння споживчих цін у серпні були рекордними.
Австралійський S&P/ASX 200 підвищився на 1,8%.
Акції найбільшої нафтової компанії Австралії BHP Billiton Ltd. додали 2% з відкриття торгів завдяки підвищенню цін на нафту.
Вартість паперів чипмейкера Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. піднялася на 3,1% після того, як представник уряду Тайваню оголосив, що влада може дозволити китайським інвесторам придбати акції виробників пласких екранів і мікросхем.
Курс цінних паперів японського брокера Nomura Holdings Inс., що оголосив про рекордну додемісію минулого тижня, піднявся на 3%. За попередні 3 сесії компанія втратила 22% капіталізації через побоювання втрати акціонерного капіталу, і експерти вирішили, що настільки різке падіння не було виправданим.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас