Fitch надав Troika Dialog Group Limited рейтинг "B+", прогноз "стабільний" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch надав Troika Dialog Group Limited рейтинг "B+", прогноз "стабільний"

141
Fitch Ratings присвоїв російській компанії Troika Dialog Group Limited довгочасний рейтинг дефолту емітента в іноземній валюті "B+" з "Стабільним" прогнозом. TDGL, зареєстрована на Кайманових островах, є кінцевою холдинговою компанією базованої в Росії інвестиційно- банківської групи за назвою Трійка Діалог.
Одночасне агентство знизило довгочасний РДЕ ЗАТ "Стандарт Банк" (Росія) в іноземній валюті з рівня "BBB" до "B+", надавши "Стабільний" прогноз за рейтингом, і підтвердило його індивідуальний рейтинг на рівні "D/E", виключивши рейтинг зі списку Rating Watch ", такий що розвивається", слідом за завершенням придбання банку з боку TDGL.
Рейтинги, присвоєні TDGL, відбивають гарну клієнтську базу Трійки Діалог в інвестиційно-банківському бізнесі в Росії, низький на сьогодні левередж, досвідчену команду менеджменту й гарна якість управління ризиками. Рейтинги також ураховують поточні й перспективні переваги від партнерства компанії з Standard Bank Group після придбання SBG 33% долі в TDGL. Зокрема, Fitch позитивно розглядає той факт, що в результаті угоди Трійка Діалог отримала внесок у капітал у формі коштів у розмірі $200 млн. і 100% долю в ЗАТ "Стандарт Банк", що дало компанії близько $300 млн. нового капіталу. Рейтинги також беруть до уваги залежність групи від високоризикових ринків капіталу в Росії, що обумовлює волатильність доходів і може призвести до проблем з ліквідністю у випадку зрізання зрижувальної корекції на ринку.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас