Васюник: Проблем з фінансуванням держпрограми з підготовки України до Євро-2012 нема — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Васюник: Проблем з фінансуванням держпрограми з підготовки України до Євро-2012 нема

Казна та Політика
87
Проблем з фінансуванням державної цільової програми з підготовки до проведення Євро-2012 нема, заявляє віце-прем'єр України Іван Васюник.
"На даний час ми можемо твердо сказати, що фінансування державної цільової програми не буде і не є проблемою, яка може затримати процес підготовки до Євро-2012", - сказав він на прес-конференції в Києві.
Віце-прем'єр відзначив, що з наступного тижня буде впроваджений окремий механізм залучення фінансових ресурсів через випуск облігацій внутрішньої позики обігом до 2012 року. За його словами, у даному процесі буде задіяно кілька комерційних банків. "На наступному тижні буде проведений спеціальний аукціон", - сказав він.
За словами Васюника, умови випуску облігацій "трохи кращі" як для уряду, так і для комерційних банків.
Уряд також розробив окремий механізм реконструкції автодоріг у рамках програми підготовки до Євро-2012, фінансування якого також буде здійснюватися через низку комерційних банків, додав віце-прем'єр.
При цьому Васюник звернувся до майбутніх кандидатів у президенти України із проханням не використовувати тему Євро-2012 у своїй передвиборній боротьбі. На його думку, це буде шкодити не тільки всім учасникам політичного процесу, але й Україні в цілому.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас