Світовий банк радить Тимошенко підвищити тарифи на ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк радить Тимошенко підвищити тарифи на ЖКП

Казна та Політика
298
Світовий банк готовий розширювати співпрацю з Україною в енергетичній сфері за умови впровадження відповідних реформ у сфері ЖКГ.
Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив віце-президент Світового банку по регіону Європи та Центральної Азії Філіп де Хуаро під час зустрічі з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко в Києві.
"Банк співробітничає з Україною в сфері енергетики понад 10 років, і ми маємо велику довіру, яка потрібна для цього, тому ми продовжуватимемо розширювати наші проекти", - сказав Хуаро.
Він відзначив, що Україна має великі можливості щодо реалізації програм енергозбереження.
"Україна може зекономити чимало грошей шляхом поліпшення систем енергозбереження, і шлях до цього - збільшення тарифів. Тому що населення має бачити, що цей ресурс чогось вартий", - сказав він.
При цьому Хуаро відзначив, що Світовий банк розглядає питання надання крупних інвестицій для розвитку газової інфраструктури, але цей розвиток повинен збігатися і з впровадженням реформ в Україні.
"Для того щоб ці інвестиції були стабільними, вони повинні супроводжуватися реформами. І я хочу підтвердити, що з вашою допомогою ми готові рухатися по цьому проекту, якомога швидше", - сказав Хуаро.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас