Більше половини російських компаній були змушені відмовитися від корпоративних поїздок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше половини російських компаній були змушені відмовитися від корпоративних поїздок

582
Криза внесла відчутні корективи в устояні традиції: керівництво 54% вітчизняних організацій відмовилося від проведення корпоративних поїздок. Серед компаній, які, незважаючи на кризу, все-таки вивозять своїх співробітників на різні заходи та екскурсії, більшість (84%) стали робити це рідше, ніж півроку тому, говориться в дослідженні, проведеному порталом з працевлаштування Superjob.
Похвалитися тим, що за останні півроку вони стали частіше влаштовувати корпоративні поїздки, можуть лише 16% серед компаній, що влаштовують подібні заходи. В основному це великі організації із чисельністю співробітників від 500 до 1000 людей, а також корпорації, у яких працюють більше 5000 співробітників. "Це мотивує співробітників на досягнення кращих результатів"- коментують респонденти.
Що стосується витрат, то в 57% компаній, що організовують такі поїздки, бюджет був переглянутий убік зменшення. "Наша компанія із усіх свят тепер виділяє тільки Новий рік, і той став "біднішим"; "Якщо раніше їздили за кордон, то зараз відпочиваємо в Підмосков'ї"; "Про розкішні поїздки можна забути", – скаржаться опитані. Найбільш ощадливими виявилися компанії, у штаті яких трудяться від 500 до 1000 людей (67%).
Представники 38% компаній повідомили, що криза ніяк не вплинула на бюджет корпоративних поїздок: "На нас криза не відбилася"; " У нас все як і раніше"; "Як їздили на природу, так і їздимо".
І лише 5% компаній, що організовують корпоративні подорожі, дозволили собі збільшити витрати: "Ціни на путівки виросли"; "Намагаємося частіше вивозити своїх співробітників на відпочинок".
Що стосується літніх поїздок, кожна третя компанія організовувала для своїх співробітників виїзд на природу. При цьому кожна п'ята компанія оплачувала такі поїздки, а 8% компаній організовували пікніки за кошти власних співробітників.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас