Британські компанії зможуть проходити спрощений лістинг на LSE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські компанії зможуть проходити спрощений лістинг на LSE

165
Британським компаніям буде дозволено використовувати простий спосіб одержання лістингу на Лондонській фондовій біржі (LSE), використовуючи правила, які раніше були доступні тільки закордонним компаніям, пише The Financial Times.
Це необхідно для зміцнення позиції Лондона як світового фінансового центру.
Схвалення Управлінням фінансового регулювання та нагляду (FSA) даної зміни відбулося, незважаючи на його обіцянку проявити більш жорсткий підхід до регулювання, зроблену на хвилі критики відносно полегшеного режиму лістингу під час фінансової кризи.
Компанії, що знаходяться у Великобританії, раніше могли провести в Лондоні тільки "первинний лістинг" акцій, який вимагав від них виконання більш строгих правил, які торкалися таких питань, як залучення капіталу, розкриття інформації та склад ради директорів. Навпаки, закордонні компанії, за якими Лондон агресивно полював під час буму, могли пройти "вторинний лістинг", що не вимагав від них виконання багатьох умов.
Згідно зі змінами, схваленими FSA, починаючи з 6 жовтня британські компанії можуть одержати доступ до цієї двоярусної системи і вибрати між двома видами лістингу, повідомляється в статті.
Опублікування більш докладних деталей змін заплановане на цей тиждень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас