Світ ніколи не довідається, скільки вкрав Бернард Медофф — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світ ніколи не довідається, скільки вкрав Бернард Медофф

1723
Світ ніколи не довідається, яку суму украв Бернард Медофф через свою фінансову піраміду, пише CNNMoney.com. У відповіді прокуратури США на запит Денні Чіна, судді окружного суду Манхеттена, завдання підрахувати точну суму збитку називається "нездійсненним".
"Документація компанії не дозволяє скласти повний список жертв і зробити точний підрахунок збитків, яких зазнали жертви", - говориться в документі, наданому прокуратурою суду. Чін дав прокуратурі термін до 28 вересня на підрахунок суми збитку, завданого фінансовою пірамідою Медоффа. Однак тепер суддя анулював свій запит і опублікував заяву, у якій говориться, що "кількість жертв настільки велика, що відшкодування збитків стає нездійсненним завданням".
Раніше повідомлялося, що розміри піраміди Медоффа становили 65 млрд доларів. Але це не та сума, яку він украв, а та, яку він заробив на інвестиціях. У заяві прокуратури говориться, що, за даними на 22 вересня, збитки 2 336 жертв перевищили 13 млрд доларів. "Процес аналізу збитків триває", - підкреслюється в документі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас