Глава МВФ: Вже і в США розуміють, що контроль абсолютно необхідний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава МВФ: Вже і в США розуміють, що контроль абсолютно необхідний

Казна та Політика
354
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан вважає необхідним зовнішнє регулювання економіки.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час телемосту з учасниками 6-го саміту Ялтинської європейської стратегії (YES).
"(Має бути) система контролю регуляції, яка дозволить нам уникнути кризи (в майбутньому)", - сказав він.
За його словами, не можна повністю покладатися на ринкові сили. При цьому, відзначив Стросс-Кан, вже і в США розуміють, що "система контролю абсолютно необхідна".
"Проблема в тому, що ринок може фіксувати за величезною людською ціною, буде велике безробіття", - відзначив керівник МВФ, додавши, що наприклад, для африканських країн це може бути питання життя і смерті.
Як повідомляв УНІАН, 25 вересня в Ялті відкрився черговий саміт європейської стратегії (YES).
Ялтинська європейська стратегія (YES) - міжнародна незалежна організація, заснована в 2004 році українським бізнесменом і громадським діячем Віктором Пінчуком.
Метою організації є сприяння розвитку справедливої, демократичної та успішної України; допомога країні в здійсненні реформ і підтримка її євроінтеграційних прагнень. YES регулярно проводить заходи, які збирають разом політичних лідерів, керівників бізнес-структур і видатних громадських діячів для обговорення ключових питань і надання рекомендацій, які стосуються майбуття світу та України.
Щорічний ялтинський саміт YES є найбільшим і найвпливовішим неурядовим комунікаційним майданчиком для обговорення та розробки політичних і економічних стратегій для України, Європи і світу, а також для проведення відвертого і професійного обміну поглядами, які стосуються проблем політики, юриспруденції, енергетики та інвестицій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас