АМКУ розробив низку пропозицій щодо регулювання цін на нафтопродукти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ розробив низку пропозицій щодо регулювання цін на нафтопродукти

Енергетика
314
Антимонопольний комітет України планує направити Кабміну свої пропозиції щодо регулювання ситуації на ринку нафтопродуктів.
Про це повідомив сьогодні журналістам в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко.
За його словами, АМКУ завершує дослідження ситуації на ринку нафтопродуктів і найближчим часом планує оголосити результати такого дослідження. Мельниченко наголосив, що АМКУ займається розслідуванням діяльності найбільших операторів на ринку нафтопродуктів.
"Мало того, що ми будемо приймати певні рішення, які будуть стосуватися конкретних суб'єктів господарюванні, які пов'язанні з можливими ознаками зловживання монопольним становищем чи антиконкурентними узгодженими діями, ми ще підготували уряду цілу низку своїх власних пропозицій, які будемо просити розглянути або на засіданні уряду, або у складі цієї робочої групи, яка створена за нашою ініціативою за участю деяких профільних міністерств і антимонопольного комітету", - наголосив Мельниченко.
В.о. голови АМКУ висловив сподівання, що пропозиції його відомства будуть враховані, в наслідок спільної роботи в рамках робочої групи будуть напрацьовані рішення, завдяки яким ринок нафтопродуктів стане більш прозорим, а процес ціноутворення більш прогнозованим.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас